Konsten att undvika skrytfenor

Kurs i klarspråk och konsten att undvika språkliga fällor. Vad innebär det och vilka fördelar finns det för organisationer och företag att tillämpa klarspråk i praktiken? Det blir exempel på språkliga fällor som lockar till skratt och eftertanke.
Kommunicera mer effektivt. Vilka delar behöver finnas med för att bygga en effektiv text i olika kanaler? Jag tar avstamp i journalistiken för att snabbt komma till saken, vinkla min text rätt och hitta rubriker som lockar till vidare läsning.
Väck debatt. Praktiska tips för att väcka opinion och en genomgång av några klassiska retoriska grepp, som håller än i dag!

Kontakta oss

Jag har långa relationer med mina kunder och som projektledare är jag lösningsinriktad och driven. Jag är van att leda och inspirera projektgrupper av olika sammansättningar. Min styrka som journalist är att kunna göra det mesta tydligt, relevant och läsvärt. Ofta skriver jag om svåra ämnen som forskning, medicin, miljö och energi. Jag tycker också om dela med mig av mina kunskaper och har kurser i att bli en bättre skribent och i opinionsbildning.

Carina Järvenhag

Journalist/Projektledare

070-608 99 76

Erfaren och stilsäker formgivare med tyngdpunkten på redaktionell kommunikation som årsberättelser och informationsmaterial. Mina gedigna kunskaper om typografi, bild och visuell kommunikation garanterar hög kvalitet och fokus på mottagaren. Jag tar även fram sälj- och marknadsföringsmaterial som annonser, säljbroschyrer, skyltar och banners. Oavsett om det är ett stort eller litet projekt är jag en trygg och lyhörd samarbetspartner.

Sandra Torstensson

Grafisk formgivare

070-206 32 04

sandra@voff.se

Kurs om språkliga fällor

Svåra ord och långa meningar lägger dimridåer över språket. 
Vår kurs betyder slutet för alla skrytfenor. 
 
Nummer av tidningen Gensvar
0
årsredovisningar
0
Bokstäver om året
0

SÄG HEJ

VAD VI GÖR

VOFF!